Jobba för Oss

Utvald bild Jobba för Oss - Jobba för Oss

Radarzine letar efter skribenter som kan hålla publiceringen i magasinet nytt, attraktivt innehål och i ett jämnt flöde medans kvalitén på informationen i artiklarna behöver vara hög.

För att göra det bjuder vi in alla som är intresserade av att hjälp oss växa genom att testa sina skriv-färdigheter. Följ några enkla steg och vänta på oss för att fortsätta.

Även om ansökningsprocessen är enkel är våra redaktörer som bedömer och övervakar skribenternas framsteg svåra att behaga.

3 steg behövs för att slutföra ansökan: skicka in ett stycke, få feedback och rekommendationer för att slutligen sätta upp en intervju för att diskutera schemaläggning och andra detaljer.

Skicka in ett stycke

Bild på sidan Jobba för Oss Skicka in ett stycke - Jobba för Oss

Om du älskar kasinon, bor i Finland, älskar den finska kulturen, eller helt enkelt bara tycker om att skriva på din fritid så är Radarzine ett bra ställe att arbeta på. Skriv och skicka in en text på 500 ord som adresserar ett ämnen som du själv väljer: skicka in texten till vår email adress och vänta på återkoppling via email.

Få Feedback och Rekommendationer

Bild på sidan Jobba för Oss Få Feedback och Rekommendationer - Jobba för Oss

Teamet som är ansvarigt för ansökningsprocessen kommer skicka tillbaka ett email med tips, rekommendationer och varje detalj som behöver fixas i stycket, inklusive grammatik och information.

Efter att du fixat alla eventuellt fel och läst alla de givna tipsen så skickar du in texten igen och väntar på ett nytt uppföljnings-mail.

Boka in en Intervju

Bild på sidan Jobba för Oss Boka in en Intervju - Jobba för Oss

I det andra mailet kommer vårt team att fråga om kontaktuppgifter för att hålla en intervju via ett Skype-samtal och diskutera ytterligare detaljer inklusive schema, dagligt arbete och betalningsdetaljer.

Om du är intresserad av att fortsätta hjälpa Radarzine växa och expandera, ansök och börja arbete med oss redan idag.