Annonsera Här

Utvald bild Annonsera Här - Annonsera Här

Att annonsera dina produkter kan få dina sälj-siffror att gå upp non-stop när det är gjort på rätt sätt.

Om du är en del att ett litet företag som vill växa tillsammans med Radarzine genom att använda vår plattform för att annonsera dina produkter, eller är du del av ett stort företag som behöver exponering för ny publik så erbjuder vi marknadsförings-tjänster.

Processen är enkel, för det första: kontakta vårt marknads-team via email eller telefon, bestäm ett datum för en intervju och diskutera dina behov och preferenser, kolla in våra förslag, och välj sedan den perfekta planen för ditt varumärke.

Priserna på våra planer börjar så lågt som $19.99 till $69.99 och kan anpassas enligt ditt varumärkes behov och preferenser.

Basplanen består av 12 annonser, samtliga distribuerade över vår hemsidans innehåll för att exponera din produkt på våra mest visade sidor. 3 banner-annonser, 4 fyrkantiga annonser, 4 porträtt-annonser och 1 profilbild används för att visa publiken din produkt, prissatt till bara $19.99.

Plus planen inkludera allt i bas-planen plus en ärlig 300-ords produkt eller varumärkes-recension som publiceras på vår hemsida. Detta betalar du $49.99 för.

Premium planen inkluderar allt ovanstående, plus att du får shout outs på alla Radarzines sociala media profiler.

Om någon av planerna ovan fångar ditt intresse, kontakta oss och börja bygga ditt annonserings-plan med oss.